Kunstnagels

Kunstnagels( acryl, gel of solar nagels)

Allereerst zullen de handen gedesinfecteerd worden om infecties en schimmels te voorkomen. De nagelriemen worden voorzichtig teruggeduwd en de nagel wordt licht dof gevijld. Eventueel worden de  tips opgebracht voor een nagelverlenging.nagels

Na het opbrengen van de tips worden de nagels nogmaals gedesinfecteerd. Nu zijn de nagels klaar voor de behandeling met acryl, gel of solarnagels.

Acryl,gel of solar wordt nu op de nagel aangebracht, waarna het aan de lucht uithardt.

Na het uitharden van de acryl, worden de nagels gevijld tot het juiste eindresultaat is behaald. Dan worden de nagels gepolijst  of gelakt. Daarna worden de nagelriemen ingesmeerd met nagelriemolie en uw handen kort gemasseerd met een heerlijke handcrème.

Glitter/ pink & white 

U kunt kiezen voor een naturel look, een french manicure met extra wit, natuurlijk wit of een leuke glitteracryl.

Deze glitters kunnen worden aangebracht over de gehele nagel, op het uiteinde van de nagel (free edge) en dan uitgeveegd op de nagel (dus geen scherpe lijn) of als een french manicure (wel een scherpe smile line).

Garantie gedurende 10 dagen na het plaatsen. Niet van toepassing bij verkeerd gebruik (bv heel hard stoten, in bijtende vloeistoffen ed).

Opvullen

Omdat uw eigen nagel groeit, krijgt u na verloop van tijd (tussen de 3 a 4 weken) te maken met uitgroei van de kunstnagel. Deze uitgroei kunt u weer laten opvullen. Het oude acryl wordt voor een groot gedeelte afgevijld en weer van een nieuwe acryllaag voorzien. Wederom zal deze weer geheel aansluiten aan de nagelriem. De lengte wordt naar wens aangepast.

Kunstnagels verwijderen

Verwijder kunstnagels nooit zelf, maar laat dit doen door een nagelstyliste. Alleen dan zullen uw eigen nagels zo min mogelijke schade ondervinden.